Astrologisk akademi

LAILA OG CLAUS HOULBERG

NORMERET TID

ASTROLOGISK AKADEMI har en målrettet og intensiv undervisning med små hold (12-14 studerende), hvor der er plads til hver enkelt.

Det er derfor IKKE almindeligt, at man må gå et eller flere semestre om for at kunne fuldføre uddannelsen. Studieudgifterne indeholder på den måde ingen skjulte overraskelser.

Astrologistudiet er uhyre prisbilligt, når man sammenligner med andre studier fra den tilsvarende emnekreds (se grafen til højre). Dette gælder både i betaling pr time, og for de samlede udgifter pr år.
 

ALT INKLUSIVE
Undervisningen løber i weekends. Timetallet blev i 2007 opgraderet 50 % og er idag den tidsmæssigt mest grundige astrologiuddannelse herhjemme. Timetallet bliver på de første semestre yderligere udvidet fom. 2018, idet alle semestre nu er på 40 UV-timer (53 lektioner).

Da de formelle eksamener blev afskaffet tilbage i 2009, optræder der ikke gebyrer hertil. Eneste beløb, der ikke er taget med i disse beregninger, er udgifter til bøger, ganske som på alle andre studier.

GENGANGERE

Hvis vi betragter hele uddannelsen, så regnes som en selvfølge med den normerede tid, dvs. semestrene tages i rækkefølge et ad gangen. Dette er det almindelige. Vælger man af en eller anden årsag at tage et semester igen, sker dette konsekvent til gengangerpris (halv pris).

Hvordan kan det lade sig gøre ?
Baggrunden for disse lave priser - 'inde under motorhjelmen' - skal ses i en lykkelig afvejning af husleje (incl. lys og varme), administration, timelønninger, forventet deltagerantal og et par andre forhold.

Et lidt kompliceret regnestykke, som indtil videre er faldet meget fordelagtigt ud for de studerende - vel at mærke uden Akademiet modtager offentlig eller nogen anden form for økonomisk støtte.

GRUNDSKOLEN

gavepakke

Det samlede studium på grundskolens tre år
koster 28.800 kr

Denne pris er alt inklusive for
undervisning i tre år (undt. bøger) med i alt 240 UV-timer à 60 min
(320 lektioner)

( priser 1. nov 2017 )

- - - - -

 

HALV PRIS FOR GENGANGERE

Har du af en eller anden grund ikke været i stand til at tage et af semestrene - eller har du af andre årsager mod på at tage et semester om - da kan du frit gøre dette til halv pris (genganger-rabat) på både forskole og overbygning.
 

MEN

Gengangere får ikke diplom igen-igen, når de vælger atter at tage et diplomgivende semester. Ét diplom må være nok.

STUDIE-UDGIFTER

TIMEPRISER

prissam2

Studer er af forskellig varighed og beregner deres tidsforbrug forskelligt. Derfor er timepriser den mest fair måde at sammenligne privatfinansierede uddannelsestilbud. Sammenligning af de aktuelle time-priser for undervisning i henholdsvis psykoterapi, håndlæsning, clairvoyance og astrologi inden for samme tidsperiode, ses det at en astrologisk uddannelse er overordentlig billig.