m1xa

Studieordning .. Bogliste .. FAQ /info ... TILMELDING ... Tidsplan .. Klub .. Sitemap .. Kontakt

Re-learning via video


video3

Video

Tavlen (og læreren) bliver optaget på video og filmen lagt op på Akademiets særlige side for video til brug for grundskolen.

Dermed kan alle gense hele under-visningen (re-learning) og evt. fraværende kan se, hvad der er sket siden sidst.

Man siger at gentagelse er al undervisnings moder. Derfor har det altid været god latin at repetere det stof, man studerer.

På akademiet sker dette ved, at al undervisning efterhånden bliver optaget på video og lagt på en særlig hjemmeside få dage efter. Dette sker med fast kamera og fokus på tavlen. De studerende er kun lydmæssigt med.

Denne måde at repetere på hedder i tidens ånd 're-learning' og anvendes efterhånden på flere og flere skoler for både unge og voksne.

Fordelen ved video er, at her får man tegningerne og stikordene på tavlen med.

Også lydoptagelser forekommer i et vist omfang. De vil dog ikke være optaget af Akademiet, men af de studerende selv. Hvilket er helt tilladt fra Akademiets side.

Fordelene ved denne ordning er:

1)
hvis man af en eller anden årsag er fraværende, så mister man ikke totalt føling med, hvad de andre har arbejdet med.

Eneste ulempe herved er, at man ikke får del i samværet (også i pauserne). Plus at man ikke har mulighed for at stille spørgsmål og dermed påvirke undervisningen.

2)
man har mulighed for at gense undervisningen i sin helhed. Dels så man får genopfrisket, hvad den handlede om; dels får man mulighed for at tjekke sine noter, om man har overset noget vigtigt.

Videoerne kan downloades fra nettet, hvis man ikke ønsker at være afhængig af en netforbindelse, når man skal gense dem.

Akademiets video-optagelser, eksempel på billedindhold (NB: dette er et fast billede, ikke en film)

Relearning

Opdateret 06/11/2018 - Ret til ændringer forbeholdes

Astrologisk Akademi  Skolen for esoterisk
m5xx